Damesandaler

(80 varer)

Damesandaler – praktiske og stilige sommersko til envher smak!

Med gode damesandaler får du både et smakfullt design og høy komfort på én og samme tid. Uansett om du vil gå i fjellet eller bare skal en tur på stranden, så kan du være helt sikker på at du finner de perfekte skoene i vårt store utvalg av damesandaler fra merker som Birkenstock, Teva og Havaianas. Bestill favoritten din hos Outnorth.no og få gratis frakt fra 999,-!

Her gjør damesandaler en forskjell

Du bør kjøpe deg et par nye damesandaler om du:
  • Skal ut og gå i områder med sol og varierende terreng
  • Mangler et par praktiske sko som er lette å bare hoppe i
  • Vil unngå varme føtter og sure tær på sommeren

Hvilke damesandaler skal jeg velge?

Damesandaler kan være alt fra åpne sko som er lette å hoppe i til fantastiske tursko som passer perfekt til varme dager i lettere terreng. Det er derfor viktig at du er ekstra oppmerksom på hvor og hvor ofte du har tenkt å bruke sandalene dine, før du kjøper hjem de nye sommerskoene dine.

Vil du ha damesandalene med på vandring, så er det for eksempel helt avgjørende at du undersøker sandalens vekt, såle og design. I tillegg til det er det også viktig at du overveier om sandalene du har valgt egner seg til å gå på tur i eller om du heller burde kjøpe et par fjell- eller tursko som puster i stedet. Skal du ha med deg sandalene på stranden eller ut i hagen, så kan du heller velge et par åpne damesandaler som er lette å ta av og på.

Tursandaler til damer

Når du skal på tur i lettere terreng en varm sommerdag, så er tursandaler en skikkelig hit og et smart alternativ til tyngre tursko med minimal pusteevne. De smarte damesandalane er dessuten også praktiske, siden de ikke veier så mye når du pakker tursekken til flere dager eller uker på vandringsfot. Når det er sagt, så er det ikke alltid de dyreste tursandalene som er de beste. Det er derfor viktig at du overveier det følgende når du vil kjøpe nye tursandaler:
  • Terreng: Har du planer om å holde deg til vedlikeholdte turstier, så kan du egentlig nøye deg med en lett damesandal som sitter godt på foten. Skal du ut og gå i et tøffere terreng bør du velge en robust og beskyttende sandal med slitesterke såler.
  • Vekt: Ryggsekken din har også stor innflytelse på valget av fottøy til fotturen. Har du en fullpakket sekk til flere dager med deg på ryggen? Da bør du gå for noen stivere og mer solide damesandaler. Pakker du en lettere sekk kan det være nok med en mykere sandal.
  • Klima: Damesandalene gir deg optimal luftsirkulasjon og pusteevne når du vandrer i områder med et varmt klima. Vil du unngå å bli solbrent på føttene dine eller ha sko som puster i lettere regnvær, så kan du gjerne velge en lukket damesandal til den neste turen din.

Forskjellen på åpne og lukkede sandaler

Om damesandalen skal være åpen eller stengt er for de fleste mest smak og behag. Med det sagt, så er det ulike fordeler med de to modellene. Skal du gå i variert terreng eller jobbe i hagen, kan det for eksempel være en veldig god idé å kjøpe en damesandal som beskytter føttene og tærne dine mot stein, kvister og lignende. Er du på utkikk etter en damesandal som du kan ha på deg i både storbyer og til fester ved havet og stranden, så kommer du helt sikker til å kunne forelske deg i en komfortabel, åpen sandal eller smarte og enkle flipflops.

Når du har funnet et par damesandaler som faller deg i smak er det superenkelt å bestille dem hos oss! Vi har et stort utvalg av både sandaler og andre damesko til ekstremt gode priser og med fri retur på alle varer!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!