Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Hos oss på Outnorth finner du tursko for damer til ulike formål. I sortimentet vårt finner du fôrede og varme tursko, fine hverdagstursko, praktiske jaktsko og komfortable friluftssko fra merker som Salomon, Kavat og Sorel.

Tursko for alle årstider

Turskoene er en av våre mest trofaste følgesvenner som passer året rundt. Det er en praktisk sko, siden det finnes så store variasjoner for ulike typer bruk. De fungerer helt perfekt både på høsten, vinteren og våren. Det handler bare om å finne rett modell med rett funksjoner og materiale. Et par nettere modeller med snøring, eller som du bare drar på deg, fungerer perfekt som tursko til høsten, når været er mildere. Men når temperaturen synker og vinteren tar over, så trenger man et par fôrede tursko i skinn som holder på varmen eller vanntette tursko med membran.

Finn de rette turskoene til dine føtter

Uansett hvilken type tursko du er ute etter, så er det selvsagt viktig å finne et par som virkelig møter alle krav og behov som du har. Og de skal såklart sitte godt på føttene dine. Dette er spesielt viktig om du leter etter et par sko til fjellturene eller jaktsesongen, siden man ofte har de på seg lenge og går langt med dem. Sko som ikke blir valgt med omsorg og som viser seg å ikke passe helt på føttene, de kan faktisk forårsake skader og irriterende gnagsår. Litt ekstra stor plass fremme på skoen er derfor en bra ting, ettersom føttene kan hovne opp under belastning og når de blir varme.

Tursko for damer med ulike behov

I sortimentet vårt finner du tursko med ulike funksjoner for å passe flere ulike behov. Du finner varme tursko til høst og vinter, vanntette sko og nettere sko som du kan ha på deg til hverdags når du er på vei til og fra jobb.

Fjell- og tursko

Når man er ute på tur er det en selvfølge at man må ha på seg gode sko, slik at du slipper problemer som irriterende gnagsår. Tenk på å velge de skoene som passer området du skal ut på tur i. Klimaet for eksempel er utrolig avgjørende for valget av tursko, er det varmt eller kaldt der du skal ut og gå? Her finner du et stort utvalg av tursko til dame som passer til all slags vandring. Det finnes både varme og litt luftigere tursko, både med høye og lave ankler. Ta en titt på alle friluftsskoene våre her.

Jaktsko og støvler

Blant jaktskoene våre finner du flere forskjellige modeller med ulik design. De kan enten ha en høy eller en lav ankel for passe til det miljøet du skal bevege deg rundt i. Det er også viktig at du er nøye med å finne en modell som sitter som støpt på føttene dine, siden man ofte har på seg jaktskoene under lengre perioder. Se gjennom jaktskoene og støvlene våre her.

Hverdagstursko

Er det på tide å skaffe seg et par komfortable og fine tursko man kan ha til hverdags til og fra jobb? Vi har tursko som passer perfekt til hverdags både høst, vinter og vår. Velg blant modeller i skinn eller i vanntett materiale, som enten har en nett utforming eller noen som er litt kraftigere. Se hverdagsturskoene våre her.

Fôrede tursko

Når man står overfor den kaldere sesongen på året, så vil man gjerne ha noe på føttene som holder på varmen. Hos oss finner du flere modeller med fôrede tursko til dame, som står effektivt imot snø, slaps og våtere vær. Ta en titt på de fôrede turskoene våre her.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!