Aksla Woman Jacket with Hood - ID: A064140

DevoldAksla Woman Jacket with Hood

Størrelseguide Mer info

Mer om Aksla Woman Jacket with Hood fra Devold

Aksla Woman Jacket with Hood er en del av Devolds Lifestyle-serie og består av en jakke og en shorts – perfekte for kjølige sommerkvelder. Med merinoull på utsiden og det 100 % resirkulerbare materialet, Thermolite, på innsiden, føles plaggene lette og behagelige på kroppen. Jakken har et spennende mønster og smarte detaljer, som frontlommer og romslig hette, perfekte plagg til fritidsbruk.
  • Smarte frontlommer
  • Romslig hette
  • Myk hakebeskytter på glidelås
  • Strikket i to lag med Thermolite på innsiden og Merinoull på utsiden
  • Avslappet passform

Egenskaper for Aksla Woman Jacket with Hood:
Materiale: Merinoull/syntetisk
Glidelås: Hellang
Hette: Fast
Antall lommer: 2 stk
Norske Devold har en lang og stolt historie. De har produsert ullklær av høy kvalitet siden 1953 - og er den eldste produsenten av strikkede plagg i Norge. Målet deres er det samme i dag som detvar da Ole Andreas Devold grunnla selskapet for over 160 år siden: å skape komfortable klær av høy kvalitet som beskytter folk mot værog vind. Devold sport- og fritidsklær omfatter et bredt spekter av komfortabelt ullundertøy, sokker, hodeplagg, ulike typer mellomlag og strikkegensere. Vi nordmenn har hatt på oss Devold siden midten av 1800-tallet og gjør det fortsatt med stolthet i dag, som så mange andre nå også gjør. Devold produserer det meste du kan tenke deg når det kommer til ullklær. En veldig stor del av merkets kolleksjon lages av 100% ren merinoull. Devold er et av få selskap som kontrollerer hele produksjonen sin - fra klipping av sauene og kardingen av ullen til fargingen, designet og produksjonen av de ferdige plaggene.

Mer fra Devold

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!