Expedition Man Long Johns W/Fl - ID: 155-124

DevoldExpedition Man Long Johns W/Fl

Størrelseguide Mer info

Mer om Expedition Man Long Johns W/Fl fra Devold

Devold Expedition Men Long Johns er et par virkelig varm og slitesterk Long Johns som er inkludert i Devolds Heavy-serie.
  • Avansert to-lags undertøy 
  • Aquaduct garanterer fukttransport 
  • Unik isolasjon 
  • Polfarerens favoritt 
  • Materiale utside: 90% Merinoull, 10% Polyamid
  • Materiale innside: 100% Merinoull
Egenskaper for Expedition Man Long Johns W/Fl:
Materialvekt: 235 g/m2
Materiale: Merinoull/syntetisk
Glidelås: Nei
Flatlocksømmer: Ja
Buksesmekk: Ja
Devold sport og fritids bekledning består av et bredt utvalg av komfortabelt ull undertøy, sokker, hodeplagg og forskjellige typer mellomlags bekledning og strikkede plagg. Ull har en lang historie i norsk bekledning, og det samme har Devold. Gjennom 160 år har Devold levert testvinnende ullbekledning til forsvaret, ekspedisjoner, friluftsfolk og aktive barn. Devold har et rikholdig utvalg ullbekledning for sommer og vinter, uansett om man skal på tur en vinterdag eller på stranden en sommerdag. Nordmennene har gått med Devold siden midten av 1800-tallet og gjør det enn i dag med stolthet, og så klart mange andre med dem. Devold ble startet i 1853, hvilket gjør dem til Norges eldste produsent av strikkeklær. Devold lager det meste som du kan tenke deg når det kommer til ullklær. En veldig stor del av markedets kolleksjon produseres av 100% merinoull. Devold er ett av få foretak som kontrollerer hele produksjonen sin – fra klipping av sauene og karding av ullen, til farging, design og produksjon av de ferdige plaggene.

Mer fra Devold

Vis alle Underdeler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!