Kubbane Man Hoodie - ID: A071863

Ny!

DevoldKubbane Man Hoodie

Størrelseguide Mer info

Mer om Kubbane Man Hoodie fra Devold

Devold® Kubbane i 100% merinoull visker ut linjene mellom sportstøy og hverdagstøy. Helt siden starten har vi designet ullklær med en grunnide om at plaggene skal være av en kvalitet og et design som gjør at de varer sesong etter sesong. Supermyke og sporty ullgensere som forvandles til et nytt plagg når du vender det.
Egenskaper for Kubbane Man Hoodie:
Knepping: Nei
Materiale: Merinoull
Hette: Fast
Norske Devold har en lang og stolt historie. De har produsert ullklær av høy kvalitet siden 1953 - og er den eldste produsenten av strikkede plagg i Norge. Målet deres er det samme i dag som detvar da Ole Andreas Devold grunnla selskapet for over 160 år siden: å skape komfortable klær av høy kvalitet som beskytter folk mot værog vind. Devold sport- og fritidsklær omfatter et bredt spekter av komfortabelt ullundertøy, sokker, hodeplagg, ulike typer mellomlag og strikkegensere. Vi nordmenn har hatt på oss Devold siden midten av 1800-tallet og gjør det fortsatt med stolthet i dag, som så mange andre nå også gjør. Devold produserer det meste du kan tenke deg når det kommer til ullklær. En veldig stor del av merkets kolleksjon lages av 100% ren merinoull. Devold er et av få selskap som kontrollerer hele produksjonen sin - fra klipping av sauene og kardingen av ullen til fargingen, designet og produksjonen av de ferdige plaggene.

Mer fra Devold

Vis alle Hverdagsgensere

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!