Men's Expedition Zip Neck - ID: 155-240

DevoldMen's Expedition Zip Neck

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Expedition Zip Neck fra Devold

Devold Mens Exedition Zip Neck er en varm skjorte fra Devold. Den har høyere krage, kort glidelås og forlenget ryggparti.
Spesifikasjoner:
  • Avansert to-lags undertøy 
  • Aquaduct garanterer fukttransport 
  • Unik isolasjon 
  • Polfarerens favoritt 
  • Materiale utside: 90% merinoull / 10% polyamid
  • Materiale innside: 100% merinoull
  • Materialevekt: 235 gr/m2
Egenskaper for Men's Expedition Zip Neck:
Materiale: Merinoull/syntetisk
Norske Devold har en lang og stolt historie. De har produsert ullklær av høy kvalitet siden 1953 - og er den eldste produsenten av strikkede plagg i Norge. Målet deres er det samme i dag som detvar da Ole Andreas Devold grunnla selskapet for over 160 år siden: å skape komfortable klær av høy kvalitet som beskytter folk mot værog vind. Devold sport- og fritidsklær omfatter et bredt spekter av komfortabelt ullundertøy, sokker, hodeplagg, ulike typer mellomlag og strikkegensere. Vi nordmenn har hatt på oss Devold siden midten av 1800-tallet og gjør det fortsatt med stolthet i dag, som så mange andre nå også gjør. Devold produserer det meste du kan tenke deg når det kommer til ullklær. En veldig stor del av merkets kolleksjon lages av 100% ren merinoull. Devold er et av få selskap som kontrollerer hele produksjonen sin - fra klipping av sauene og kardingen av ullen til fargingen, designet og produksjonen av de ferdige plaggene.

Mer fra Devold

Vis alle Overdeler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!