Sandøy Sweater Crew Neck - ID: A071872

Ny!

DevoldSandøy Sweater Crew Neck

Størrelseguide Mer info

Mer om Sandøy Sweater Crew Neck fra Devold

Devold® Sandøy er en ny genser, inspirert av gammel norsk strikkehistorie. Flettestrikket i 100 % ren, norsk ull, er den eksepsjonelt varm og akkurat like vakker. Istedenfor mønster og farger, er det selve strikketeknikken som dekorerer plagget.
Egenskaper for Sandøy Sweater Crew Neck:
Knepping: Nei
Materiale: Ull
Hette: Nei
Norske Devold har en lang og stolt historie. De har produsert ullklær av høy kvalitet siden 1953 - og er den eldste produsenten av strikkede plagg i Norge. Målet deres er det samme i dag som detvar da Ole Andreas Devold grunnla selskapet for over 160 år siden: å skape komfortable klær av høy kvalitet som beskytter folk mot værog vind. Devold sport- og fritidsklær omfatter et bredt spekter av komfortabelt ullundertøy, sokker, hodeplagg, ulike typer mellomlag og strikkegensere. Vi nordmenn har hatt på oss Devold siden midten av 1800-tallet og gjør det fortsatt med stolthet i dag, som så mange andre nå også gjør. Devold produserer det meste du kan tenke deg når det kommer til ullklær. En veldig stor del av merkets kolleksjon lages av 100% ren merinoull. Devold er et av få selskap som kontrollerer hele produksjonen sin - fra klipping av sauene og kardingen av ullen til fargingen, designet og produksjonen av de ferdige plaggene.

Mer fra Devold

Vis alle Hverdagsgensere

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!