Tinden Spacer Man Jacket - ID: A033582

DevoldTinden Spacer Man Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Tinden Spacer Man Jacket fra Devold

Tinden Spacer Man Jacket gir optimal varme-isolering samtidig som vekten forblir lav. Dette er første gang materialet Spacer kombineres med ull; hvor man skaper luftlommer på innsiden for ekstra isolasjon. Denne innovative teknologien gjør at ull kan konkurrere med andre materialer som har høy varme-til-vekt verdi. I tillegg tar produktene med seg sine naturlige ull-egenskaper ved blant annet optimal temperaturregulering og ved å varme selv når det blir vått.

Material:
Spacer: 75% Merinoull, 24% Polyester, 1% Elastane
Contrast: 78% Merinoull, 18% Polyester, 4% Elastane
Egenskaper for Tinden Spacer Man Jacket :
Materiale: Merinoull
Glidelås: Hellang
Hette: Fast
Norske Devold har en lang og stolt historie. De har produsert ullklær av høy kvalitet siden 1953 - og er den eldste produsenten av strikkede plagg i Norge. Målet deres er det samme i dag som detvar da Ole Andreas Devold grunnla selskapet for over 160 år siden: å skape komfortable klær av høy kvalitet som beskytter folk mot værog vind. Devold sport- og fritidsklær omfatter et bredt spekter av komfortabelt ullundertøy, sokker, hodeplagg, ulike typer mellomlag og strikkegensere. Vi nordmenn har hatt på oss Devold siden midten av 1800-tallet og gjør det fortsatt med stolthet i dag, som så mange andre nå også gjør. Devold produserer det meste du kan tenke deg når det kommer til ullklær. En veldig stor del av merkets kolleksjon lages av 100% ren merinoull. Devold er et av få selskap som kontrollerer hele produksjonen sin - fra klipping av sauene og kardingen av ullen til fargingen, designet og produksjonen av de ferdige plaggene.

Mer fra Devold

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!