Tinden Spacer Woman Jacket - ID: A033583

DevoldTinden Spacer Woman Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Tinden Spacer Woman Jacket fra Devold

Tinden Spacer Woman Jacket gir optimal varme-isolering samtidig som vekten forblir lav. Dette er første gang materialet Spacer kombineres med ull; hvor man skaper luftlommer på innsiden for ekstra isolasjon. Denne innovative teknologien gjør at ull kan konkurrere med andre materialer som har høy varme-til-vekt verdi. I tillegg tar produktene med seg sine naturlige ull-egenskaper ved blant annet optimal temperaturregulering og ved å varme selv når det blir vått. Material:
Spacer: 75% Merinoull, 24% Polyester, 1% Elastane
Contrast: 78% Merinoull, 18% Polyester, 4% Elastane
Egenskaper for Tinden Spacer Woman Jacket :
Materiale: Merinoull
Glidelås: Hellang
Hette: Fast
Vindtett: Nei
Devold sport og fritids bekledning består av et bredt utvalg av komfortabelt ull undertøy, sokker, hodeplagg og forskjellige typer mellomlags bekledning og strikkede plagg. Ull har en lang historie i norsk bekledning, og det samme har Devold. Gjennom 160 år har Devold levert testvinnende ullbekledning til forsvaret, ekspedisjoner, friluftsfolk og aktive barn. Devold har et rikholdig utvalg ullbekledning for sommer og vinter, uansett om man skal på tur en vinterdag eller på stranden en sommerdag. Nordmennene har gått med Devold siden midten av 1800-tallet og gjør det enn i dag med stolthet, og så klart mange andre med dem. Devold ble startet i 1853, hvilket gjør dem til Norges eldste produsent av strikkeklær. Devold lager det meste som du kan tenke deg når det kommer til ullklær. En veldig stor del av markedets kolleksjon produseres av 100% merinoull. Devold er ett av få foretak som kontrollerer hele produksjonen sin – fra klipping av sauene og karding av ullen, til farging, design og produksjon av de ferdige plaggene.

Mer fra Devold

1559.00
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!