Women's Kløvstien Merino Shirt - ID: A164037

BILLIGKROKEN
10% ekstra - KODE

DevoldWomen's Kløvstien Merino Shirt

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Kløvstien Merino Shirt fra Devold

Women's Kløvstien Merino Shirt fra Devold er en langermet treningstrøye for damer som passer for deg som liker mountainbiking.
Materiale: 70 % ull, 30 % lyocell
Egenskaper for Women's Kløvstien Merino Shirt:
Materiale: Merinoull/Lyocell
Laget i: Litauen
Passform: Ledig
Glidelås: Nei
Mansjetter med tommelhull: Nei
Reflekser: Nei
Kompresjon: Nei
Forvaringslomme: Nei
Meshpaneler: Ja
Norske Devold har en lang og stolt historie. De har produsert ullklær av høy kvalitet siden 1953 - og er den eldste produsenten av strikkede plagg i Norge. Målet deres er det samme i dag som detvar da Ole Andreas Devold grunnla selskapet for over 160 år siden: å skape komfortable klær av høy kvalitet som beskytter folk mot værog vind. Devold sport- og fritidsklær omfatter et bredt spekter av komfortabelt ullundertøy, sokker, hodeplagg, ulike typer mellomlag og strikkegensere. Vi nordmenn har hatt på oss Devold siden midten av 1800-tallet og gjør det fortsatt med stolthet i dag, som så mange andre nå også gjør. Devold produserer det meste du kan tenke deg når det kommer til ullklær. En veldig stor del av merkets kolleksjon lages av 100% ren merinoull. Devold er et av få selskap som kontrollerer hele produksjonen sin - fra klipping av sauene og kardingen av ullen til fargingen, designet og produksjonen av de ferdige plaggene.

Mer fra Devold

Vis alle Løpegensere

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!