Women's Thermo Jacket - ID: A026963

DevoldWomen's Thermo Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Thermo Jacket fra Devold

Varm og god jakke av 100 % ren ny ull. Kiler i siden for maksimal bevegelighet, og pulsvarmere med tommehull for. Materiale innside: 100 % ren, ny ull
Vekt: Heavy 470 gr/m2
Fiber: Fine Crossbred 27/ 31 mikron
Egenskaper for Women's Thermo Jacket :
Materiale: Ull
Glidelås: Hellang
Hette: Nei
Norske Devold har en lang og stolt historie. De har produsert ullklær av høy kvalitet siden 1953 - og er den eldste produsenten av strikkede plagg i Norge. Målet deres er det samme i dag som detvar da Ole Andreas Devold grunnla selskapet for over 160 år siden: å skape komfortable klær av høy kvalitet som beskytter folk mot værog vind. Devold sport- og fritidsklær omfatter et bredt spekter av komfortabelt ullundertøy, sokker, hodeplagg, ulike typer mellomlag og strikkegensere. Vi nordmenn har hatt på oss Devold siden midten av 1800-tallet og gjør det fortsatt med stolthet i dag, som så mange andre nå også gjør. Devold produserer det meste du kan tenke deg når det kommer til ullklær. En veldig stor del av merkets kolleksjon lages av 100% ren merinoull. Devold er et av få selskap som kontrollerer hele produksjonen sin - fra klipping av sauene og kardingen av ullen til fargingen, designet og produksjonen av de ferdige plaggene.

Mer fra Devold

Vis alle Mellomlagsgensere

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!