Amina Women's Parka - ID: A079295

20% - KODE

DidriksonsAmina Women's Parka

Størrelseguide Mer info

Mer om Amina Women's Parka fra Didriksons

Amina Women's Parka fra Didriksons er en vattert bobleparkas som passer til hverdagsbruk. Den har en normal passform med A-fasong. Elastiske mansjetter med tommelhull for varme og komfort. Amina har fast, justerbar hette og hel toveisglidelås i front. Ermene kan enkelt brettes opp til en kortere ermelengde. Parkasen har en smart refleksdetalj på innsiden av håndleddene, som enkelt brettes ut ved behov. Den har sidelommer med glidelås og én innerlomme, også med glidelås. Vatteringen er laget av fibre, og fôret er farget med Solution Dye-teknikk. Denne teknikken sparer opp til 80% vannforbruk i sammenligning med tradisjonell innfarging av samme materiale. Vannavstøtningen er PFC-fri.
  • Normal passform med A-fasong
  • Smart refleksdetalj på innsiden av håndleddene, som enkelt brettes ut ved behov
  • Vannavstøtningen er PFC-fri
  • Vattering: 250 g/m²
Materiale: 100% polyester
Egenskaper for Amina Women's Parka:
Bærekraft: Inneholder resirkulerte materialer
Vanntett: Nei
Membran: Nei
Hovedmateriale: Polyester
Hette: Fast
Antall lommer: 3 stk
Vindtett: Nei
Justerbar midje: Nei
Fyll: Syntetisk
Didriksons har en enkel filosofi: Man utfordrer ikke elementene, man tilpasser seg dem. Akkurat som Julius og Hanna Didrikson gjorde allerede i 1913, da de begynte å produsere arbeidsklær til alle fiskerne i Grundsund. I over hundre år har man vært tro mot grunnideen. Å lage funksjonelle plagg som holder deg tørr og behagelig uansett vær. Kanskje er det derfor de hundre år senere fortsatt er Skandinavias største merke for regn- og funksjonsplagg.

Mer fra Didriksons

  • Miljø og etikk

    Blank
    På Didriksons arbeider man konstant for å redusere påvirkningen på miljøet, og for at vi skal etterlate oss så små avtrykk som mulig. Man holder bruken av kjemikalier på et minimum, sier nei til giftige stoffer, og bruker så lite vann, energi og transport som mulig i produksjonen. Dette er et arbeid som aldri tar slutt, men man gjør det for at barna våre skal kunne ta over verden etter oss.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!