Briska Kids' Jacket 2 - ID: A131839

DidriksonsBriska Kids' Jacket 2

Størrelseguide Mer info

Mer om Briska Kids' Jacket 2 fra Didriksons

Briska Kids' Jacket 2 fra Didriksons er en syntetisk mellomlagsjakke for barn som passer til dine fritidsaktiviteter.
Egenskaper for Briska Kids' Jacket 2:
Bærekraft: Inneholder resirkulerte materialer
Vanntett: Nei
Vannavvisende: Nei
Hovedmateriale: Polyester
Polstring: Lett polstret
Hette: Avtakbar
Antall lommer: 2 stk
Vindtett: Nei
Mansjetter med tommelhull: Nei
Fyll: Syntetisk
Didriksons har en enkel filosofi: Man utfordrer ikke elementene, man tilpasser seg dem. Akkurat som Julius og Hanna Didrikson gjorde allerede i 1913, da de begynte å produsere arbeidsklær til alle fiskerne i Grundsund. I over hundre år har man vært tro mot grunnideen. Å lage funksjonelle plagg som holder deg tørr og behagelig uansett vær. Kanskje er det derfor de hundre år senere fortsatt er Skandinavias største merke for regn- og funksjonsplagg.

Mer fra Didriksons

Vis alle Mellomlagsjakker

  • Miljø og etikk

    Blank
    På Didriksons arbeider man konstant for å redusere påvirkningen på miljøet, og for at vi skal etterlate oss så små avtrykk som mulig. Man holder bruken av kjemikalier på et minimum, sier nei til giftige stoffer, og bruker så lite vann, energi og transport som mulig i produksjonen. Dette er et arbeid som aldri tar slutt, men man gjør det for at barna våre skal kunne ta over verden etter oss.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!