Calla Women's Parka - ID: A079297

20% - KODE

DidriksonsCalla Women's Parka

Størrelseguide Mer info

Mer om Calla Women's Parka fra Didriksons

Calla Women's Parka fra Didriksons er en sporty, vattert boblejakke som passer til hverdagsbruk og den har avslappet passform med rett silhuett. En fast, justerbar hette med avtakbar syntetisk pelskant. Den har hel toveisglidelås i front. Ermene kan enkelt brettes opp til en annen ermelengde. Holografisk refleksmerke. To forlommer med glidelås og én innerlomme, også med glidelås. Vatteringen er laget av 100 % GRS-sertifiserte resirkulerte polyesterfibre, og fôret er farget med Solution Dye-teknikk. Denne teknikken sparer opp til 80% vannforbruk i sammenligning med tradisjonell innfarging av samme materiale.. Vannavstøtningen er PFC-fri.
  • Avslappet passform med rett silhuett
  • Vannsøyle : 10,000 mm
  • Pusteevne: 7,000 g/m²/24h
  • Vattering: 250 g/m²

Materiale: 100% polyamid
Materiale 2: 100% polyester
Egenskaper for Calla Women's Parka:
Bærekraft: Inneholder resirkulerte materialer
Vanntett: Ja
Hovedmateriale: Polyamid
Hette: Fast
Antall lommer: 8 stk
Vannsøyle: 10000 mm
Pusteevne: 7000 gram/m2/24h
Vindtett: Ja
Justerbar midje: Ja
Fyll: Syntetisk
Didriksons har en enkel filosofi: Man utfordrer ikke elementene, man tilpasser seg dem. Akkurat som Julius og Hanna Didrikson gjorde allerede i 1913, da de begynte å produsere arbeidsklær til alle fiskerne i Grundsund. I over hundre år har man vært tro mot grunnideen. Å lage funksjonelle plagg som holder deg tørr og behagelig uansett vær. Kanskje er det derfor de hundre år senere fortsatt er Skandinavias største merke for regn- og funksjonsplagg.

Mer fra Didriksons

  • Miljø og etikk

    Blank
    På Didriksons arbeider man konstant for å redusere påvirkningen på miljøet, og for at vi skal etterlate oss så små avtrykk som mulig. Man holder bruken av kjemikalier på et minimum, sier nei til giftige stoffer, og bruker så lite vann, energi og transport som mulig i produksjonen. Dette er et arbeid som aldri tar slutt, men man gjør det for at barna våre skal kunne ta over verden etter oss.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!