Didriksons Bekledning - Didrikson klær er hovedsakelig for barn. Komfortable bukser og fargerike skjorter i 100% bomull som er perfekte til late sommerdager. Cruz Kids Pant er en myk fleecebukse som passer ypperlig under regntøyet på kalde dager. Det er mye luft i buksen som gjør at den varmer godt og føles myk. Eller kanskje barna trenger en Meron Kids Shorts som er laget i stretch og gir fleksibilitet på lekeplassen. Didrikson klær er slitesterke, komfortable og varer lenge. Finn dine Didrikson klær her!

Didriksons Bekledning

(446 varer)
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!