Didriksons Bukser

(43 varer)

Bukser som takler vind og regn er sårt tiltrengt for alle aldre, men først og fremst for barna som tilbringer mye tid utendørs. Med et par bukser fra Didrikson kan du og barnet ditt leke flere timer ute i naturen uten å bli våte og kalde. Didrikson har siden starten av 1900-tallet produsert klær som takler vekslende vær og vind. Buksene er laget på en holdbar måte, helt uten skadelige giftstoffer for å verne om miljøet. Et arbeid som Didrikson stadig jobber for å forbedre.

Ulike modeller for ulike behov

Hva akkurat du eller ditt barn trenger, avhenger av situasjon og forutsetninger. For barnet finnes det flere ulike bukser i mikrofleece å velge mellom som er perfekte å bære under overtrekkbuksene. Lag-på-lag-prinsippet fungerer godt hvis barnet skal beholde varmen lenge, blir det for varmt kan man alltid ta av et lag. Du finner også flere ulike overtrekkbukser for dame, herre og barn. For barn kan du velge bukser med eller uten seler, og en del har også strikker som festes under barnets sko for at buksebeinet ikke skal gli opp under fartsfylt lek. Her finner du bukser i ulike farger og stiler – velg etter din personlige smak og preferanse.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!