Didriksons Fiske - Etter 100 år er vi tilbake der vi begynte. Havet og fisket er grunnlaget for alt vi gjør. Det var i 1913 at Didriksons begynte å produsere klær for yrkesfiskerne i Grundsund. Akkurat som den gang – da plaggene ble utviklet i samarbeid med fiskerne i Grundsund – har vi fått eksperthjelp. Vår nye kolleksjon er utviklet i samarbeid med proffiskerne i Abu Garcia for å lage markedets beste klær for fiske. Kolleksjonen er spesialdesignet for moderne fritidsfiskeres høye krav, med godt gjennomtenkt funksjon og design. Alle de 7 plaggene i serien har et unikt formspråk og kan matches og mikses slik man ønsker for å passe til alle årstider, værlag og temperaturer.

Didriksons Fiske

(5 varer)
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!