Didriksons Jakke - En Didrikson jakke er vind- og vanntett med de spesielt utviklede STORM og BREEZE systemene, og passer både i storbyen og på fjellet. Didriksons parkas har en egen evne til å holde deg varm selv på iskalde dager. Utvalgte parkas og vinterjakker har også teipede sømmer, er vanntette og puster godt slik at du ikke blir klam. På den andre siden har du Cascade jakkene som følger kroppen din med sine ergonomiske kutt og Didrikson Thelma Coat, en funksjonell så vel som pen kåpe, perfekt i all slags vær. Finn den Didrikson jakken som passer ditt behov her!

Didriksons Jakke

(125 varer)

Didrikson har en solid historie og har produsert funksjonelle klær siden 1913. Hos Outnorth finner du et nøye utvalgt sortiment av Didrikson-jakker for dame, herre og barn som holder deg tørr og varm uansett vær. Didriksons jakker er produsert med svært få kjemikalier, helt uten skadelige giftstoffer og laget på en holdbar måte for å verne om miljø og samfunn. Derfor kan du og dine familiemedlemmer bruke Didriksons jakker med god samvittighet.

Jakker for ulike anledninger

Trenger du en varm jakke som takler vinterhalvåret, finner du flere ulike varianter til herre og dame her, blant annet flotte og varme parkasmodeller. Har du småbarn som tilbringer mange timer utendørs hver dag, er det verdt å investere i en ordentlig god jakke som takler vind og væske. En del modeller har smarte funksjoner som fastsydde reflekser og hemper for å feste votter – velg din favoritt som passer ditt barns behov. Leter du etter en hverdagsjakke som samtidig holder deg varm, finnes det flere ulike modeller å velge mellom. Hvis du har en sporty stil også til hverdags, så finner du jakker som funker like bra på eventyret som på vei til jobben.

Finn din nye favorittjakke

Sørg for å oppdatere familiens jakkegarderobe for kaldere årstider. Du er verdt en varm jakke og det er selvfølgelig også de små barna dine som sikkert tilbringer mest tid utendørs. Det finnes ingenting mer herlig enn å ta med hele familien på utflukt i den friske lufta, og det blir en betydelig lengre utflukt med deilige jakker fra Didrikson.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!