Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Juniors' Lovas Five Finger Gloves - ID: A170550

Julefest
20% - KODE

DidriksonsJuniors' Lovas Five Finger Gloves

Størrelseguide Mer info

Mer om Juniors' Lovas Five Finger Gloves fra Didriksons

Hansken Juniors' Lovas Five Finger Gloves fra Didriksons er 100 % vann- og vindtette, og de har vanntett fôr. Hansken har forsterkning i håndflaten som gir bedre grep. Fleecefôr for ekstra komfort. Neopren i håndleddet for bedre justering og komfort. Elastisk sikkerhetssnor som kan festes rundt håndleddet. Laget for eldre barn.
Materiale: 100 % polyester
Materiale 2: 100 % polyuretan
Fôr: 100 % polyester
Polstring: 100 % polyester
Egenskaper for Juniors' Lovas Five Finger Gloves:
Laget i: Kina
Touchscreen kompatibel: Nei
Hanskemodell: Femfingerhanske
Innside: Fôret
Fôr: Polyester
Avtagbart fôr: Nei
Yttermateriale: Polyester
Fyllingsvekt: 80 g/m²
Membran: Nei
Vanntett: Ja
Vindtett: Ja
Vannavvisende: Ja
Polstring: Lett polstret
Didriksons har en enkel filosofi: Man utfordrer ikke elementene, man tilpasser seg dem. Akkurat som Julius og Hanna Didrikson gjorde allerede i 1913, da de begynte å produsere arbeidsklær til alle fiskerne i Grundsund. I over hundre år har man vært tro mot grunnideen. Å lage funksjonelle plagg som holder deg tørr og behagelig uansett vær. Kanskje er det derfor de hundre år senere fortsatt er Skandinavias største merke for regn- og funksjonsplagg.

Mer fra Didriksons

Vis alle Hverdagsvanter

  • Miljø og etikk

    Blank
    På Didriksons arbeider man konstant for å redusere påvirkningen på miljøet, og for at vi skal etterlate oss så små avtrykk som mulig. Man holder bruken av kjemikalier på et minimum, sier nei til giftige stoffer, og bruker så lite vann, energi og transport som mulig i produksjonen. Dette er et arbeid som aldri tar slutt, men man gjør det for at barna våre skal kunne ta over verden etter oss.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!