Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Kids' Boardman C Set - ID: A073914

Julefest
20% - KODE

DidriksonsKids' Boardman C Set

Størrelseguide Mer info

Mer om Kids' Boardman C Set fra Didriksons

Kids' Boardman C Set er et fullt vind- og vanntett regnstativ for barn, laget av Didriksons eget Galon® materiale med sveisede sømmer. Hele regnområdet har et mykt og varmt fleecefôr samt reflekser som er synlige rundt.
Jakken har en avtagbar hette med fleecefôr der størrelsen kan justeres med borrelås. Jakken har også en glidelås i full lengde foran med beskyttende vindfang, elastiske mansjetter og hem, den er delvis foret med Galon® som forhindrer vann i å komme inn og på innsiden er det et navnelapp med plass til flere navn.
Regnbuksene har ekstra forsterkning på knærne og den øvre delen er foret med varmende fleece. Benlukkene er elastiske og delvis foret med Galon® som forhindrer vann i å lekke inn. Justerbare og utskiftbare silikonfotstropper er inkludert.
 • Ekstra forsterkning på knærne
 • Avtakbar hette
 • Fôr i mikrofleece
 • Børstet fôr
 • Justerbare seler
 • Reflekterende rundt for økt synlighet i den mørke
 • Vannsøylen: 8000 cm Materiale: 100 % polyuretan
  Materiale 2: 100 % polyester
Egenskaper for Kids' Boardman C Set:
Justering nederst på beinet: Nei
Sveisede sømmer: Ja
Fôr: Polyester
Membran: Nei
Hovedmateriale: PU/Polyuretan
Polstring: Lett polstret
Hette: Avtakbar
Vannsøyle: 8000 mm
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Forsterkte partier: Ja
Pit zips: Nei
Bukseseler: Ja
Didriksons har en enkel filosofi: Man utfordrer ikke elementene, man tilpasser seg dem. Akkurat som Julius og Hanna Didrikson gjorde allerede i 1913, da de begynte å produsere arbeidsklær til alle fiskerne i Grundsund. I over hundre år har man vært tro mot grunnideen. Å lage funksjonelle plagg som holder deg tørr og behagelig uansett vær. Kanskje er det derfor de hundre år senere fortsatt er Skandinavias største merke for regn- og funksjonsplagg.

Mer fra Didriksons

Vis alle Regnsett

 • Miljø og etikk

  Blank
  På Didriksons arbeider man konstant for å redusere påvirkningen på miljøet, og for at vi skal etterlate oss så små avtrykk som mulig. Man holder bruken av kjemikalier på et minimum, sier nei til giftige stoffer, og bruker så lite vann, energi og transport som mulig i produksjonen. Dette er et arbeid som aldri tar slutt, men man gjør det for at barna våre skal kunne ta over verden etter oss.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!