Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Kids' Boardman Set Galon 9 - ID: A170648

Julefest
20% - KODE

DidriksonsKids' Boardman Set Galon 9

Størrelseguide Mer info

Mer om Kids' Boardman Set Galon 9 fra Didriksons

Kids' Boardman Set Galon 9 er en ekte Didriksons-klassiker til barn. Det helt vann- og vindtette regnsettet med sveisede sømmer er laget av Galon®. Det har et varmt, behagelig fleecefôr og godt synlige refleksdetaljer.
Jakken har en avtakbar fleecefôret hette, som kan justeres med borrelåser. Jakken har hel glidelås med stormklaff i front. Elastiske mansjetter og nederkant, delvis fôret med Galon® som hindrer vann i å trenge inn. På innsiden av jakken er en navnelapp med plass til flere navn. Buksen har ekstra forsterkning på knærne, og fleece i bolen for ekstra varme og en komfortabel passform. Justerbare og utskiftbare fotstropper av silikon.

Materiale: 100 % polyester
Materiale 2: 100 % polyuretan
Fôr: 100 % polyester
Egenskaper for Kids' Boardman Set Galon 9:
Laget i: Kina
Fôr: Polyester
Justering nederst på beinet: Nei
Bærekraft: OEKO-TEX
Sveisede sømmer: Ja
Membran: Nei
Hovedmateriale: Polyester
Polstring: Upolstret
Hette: Avtakbar
Antall lommer: 0 stk
Vannsøyle: 8000 mm
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Forsterkte partier: Ja
Pit zips: Nei
Reflekser: Ja
Bukseseler: Nei
Tapede sømmer: Nei
Didriksons har en enkel filosofi: Man utfordrer ikke elementene, man tilpasser seg dem. Akkurat som Julius og Hanna Didrikson gjorde allerede i 1913, da de begynte å produsere arbeidsklær til alle fiskerne i Grundsund. I over hundre år har man vært tro mot grunnideen. Å lage funksjonelle plagg som holder deg tørr og behagelig uansett vær. Kanskje er det derfor de hundre år senere fortsatt er Skandinavias største merke for regn- og funksjonsplagg.

Mer fra Didriksons

Vis alle Regnsett

  • Miljø og etikk

    Blank
    På Didriksons arbeider man konstant for å redusere påvirkningen på miljøet, og for at vi skal etterlate oss så små avtrykk som mulig. Man holder bruken av kjemikalier på et minimum, sier nei til giftige stoffer, og bruker så lite vann, energi og transport som mulig i produksjonen. Dette er et arbeid som aldri tar slutt, men man gjør det for at barna våre skal kunne ta over verden etter oss.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!