Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Kids' Jadis Beanie - ID: A170620

Julefest
20% - KODE

DidriksonsKids' Jadis Beanie

Størrelseguide Mer info

Mer om Kids' Jadis Beanie fra Didriksons

Kids' Jadis Beanie fra Didriksons er en lue for barn som passer til dine fritidsaktiviteter.
Materiale: 91 % polyester, 9 % elastan
Egenskaper for Kids' Jadis Beanie:
Materiale: Polyester
Laget i: Kina
Vindavvisende: Nei
Fôr: Nei
Vanntett: Nei
Membran: Nei
Ventilert: Nei
Vannavvisende: Nei
Vindtett: Nei
Flatlocksømmer: Ja
Didriksons har en enkel filosofi: Man utfordrer ikke elementene, man tilpasser seg dem. Akkurat som Julius og Hanna Didrikson gjorde allerede i 1913, da de begynte å produsere arbeidsklær til alle fiskerne i Grundsund. I over hundre år har man vært tro mot grunnideen. Å lage funksjonelle plagg som holder deg tørr og behagelig uansett vær. Kanskje er det derfor de hundre år senere fortsatt er Skandinavias største merke for regn- og funksjonsplagg.

Mer fra Didriksons

Vis alle Luer & Skjerf

  • Miljø og etikk

    Blank
    På Didriksons arbeider man konstant for å redusere påvirkningen på miljøet, og for at vi skal etterlate oss så små avtrykk som mulig. Man holder bruken av kjemikalier på et minimum, sier nei til giftige stoffer, og bruker så lite vann, energi og transport som mulig i produksjonen. Dette er et arbeid som aldri tar slutt, men man gjør det for at barna våre skal kunne ta over verden etter oss.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!