Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Kids' Monte Full Zip - ID: A141584

Julefest
20% - KODE

DidriksonsKids' Monte Full Zip

Størrelseguide Mer info

Mer om Kids' Monte Full Zip fra Didriksons

Kids' Monte Full Zip fra Didriksons er et mellomlag for barn .
Materiale: 100 % polyester
Egenskaper for Kids' Monte Full Zip:
Laget i: Kina
Justerbar fald: Nei
Passform: Normal
Materiale: Polyester
Toveis glidelås: Nei
Glidelås: Hellang
Hette: Nei
Antall lommer: 0 stk
Stretch: Ja
Mansjetter med tommelhull: Nei
Flatlocksømmer: Ja
Didriksons har en enkel filosofi: Man utfordrer ikke elementene, man tilpasser seg dem. Akkurat som Julius og Hanna Didrikson gjorde allerede i 1913, da de begynte å produsere arbeidsklær til alle fiskerne i Grundsund. I over hundre år har man vært tro mot grunnideen. Å lage funksjonelle plagg som holder deg tørr og behagelig uansett vær. Kanskje er det derfor de hundre år senere fortsatt er Skandinavias største merke for regn- og funksjonsplagg.

Mer fra Didriksons

Vis alle Mellomlagsgensere

  • Miljø og etikk

    Blank
    På Didriksons arbeider man konstant for å redusere påvirkningen på miljøet, og for at vi skal etterlate oss så små avtrykk som mulig. Man holder bruken av kjemikalier på et minimum, sier nei til giftige stoffer, og bruker så lite vann, energi og transport som mulig i produksjonen. Dette er et arbeid som aldri tar slutt, men man gjør det for at barna våre skal kunne ta over verden etter oss.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!