Kids' Shell Gloves 9 - ID: A170636

Julefest
20% - KODE

DidriksonsKids' Shell Gloves 9

Størrelseguide Mer info

Mer om Kids' Shell Gloves 9 fra Didriksons

Kids' Shell Gloves 9 fra Didriksons er en skallhanske som er helt vind- og vanntett og har teipede sømmer. Hansken har forsterkning i håndflaten som gir bedre grep. Hanskens lengde hindrer vann og snø i å trenge inn. Snorer med kroker i enden for å feste vottene til ermene. PFC-fri, vannavstøtende finish.
Materiale: 100 % polyamid
Materiale 2: 100 % polyuretan
Fôr: 100 % polyester
Egenskaper for Kids' Shell Gloves 9:
Laget i: Kina
Bærekraft: Fluorkarbonfri impregnering
Touchscreen kompatibel: Nei
Hanskemodell: Vott
Innside: Fôret
Fôr: Polyester
Avtagbart fôr: Nei
Yttermateriale: Polyamid
Membran: Nei
Vanntett: Ja
Vindtett: Ja
Vannavvisende: Ja
Polstring: Upolstret
Vannsøyle: 6000 mm
Pusteevne: 4000 gram/m2/24h
Didriksons har en enkel filosofi: Man utfordrer ikke elementene, man tilpasser seg dem. Akkurat som Julius og Hanna Didrikson gjorde allerede i 1913, da de begynte å produsere arbeidsklær til alle fiskerne i Grundsund. I over hundre år har man vært tro mot grunnideen. Å lage funksjonelle plagg som holder deg tørr og behagelig uansett vær. Kanskje er det derfor de hundre år senere fortsatt er Skandinavias største merke for regn- og funksjonsplagg.

Mer fra Didriksons

Vis alle Hverdagsvanter

  • Miljø og etikk

    Blank
    På Didriksons arbeider man konstant for å redusere påvirkningen på miljøet, og for at vi skal etterlate oss så små avtrykk som mulig. Man holder bruken av kjemikalier på et minimum, sier nei til giftige stoffer, og bruker så lite vann, energi og transport som mulig i produksjonen. Dette er et arbeid som aldri tar slutt, men man gjør det for at barna våre skal kunne ta over verden etter oss.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!