Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Kids' Slaskeman Set 9 - ID: A170626

Julefest
20% - KODE

DidriksonsKids' Slaskeman Set 9

Størrelseguide Mer info

Mer om Kids' Slaskeman Set 9 fra Didriksons

Kids' Slaskeman Set 9 fra Didriksons er et helt vind- og vanntett regnsett av Galon®, med sveisede sømmer.
Regnjakken har trykknapper i front, synlig refleks hele veien rundt og en avtakbar hette. Elastiske mansjetter og raglanermer for optimal bevegelsesfrihet. Innsiden av kragen er i et mykt fleecemateriale, og nederkanten har strikk i sidene for å minimere risikoen for at jakken skal gli opp. Regnbuksen har smekke, og passformen kan justeres med trykknapper i sidene og justerbare bukseseler. Elastiske ankler med justerbare og utskiftbare fotstropper.

Materiale: 100 % polyester
Materiale 2: 100 % polyuretan
Egenskaper for Kids' Slaskeman Set 9:
Laget i: Kina
Sveisede sømmer: Ja
Fôr: Nei
Justering nederst på beinet: Nei
Bærekraft: OEKO-TEX
Membran: Nei
Hovedmateriale: Polyester
Polstring: Upolstret
Hette: Avtakbar
Antall lommer: 0 stk
Vannsøyle: 8000 mm
Stretch: Nei
Justerbar midje: Ja
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Nei
Reflekser: Ja
Bukseseler: Ja
Tapede sømmer: Nei
Didriksons har en enkel filosofi: Man utfordrer ikke elementene, man tilpasser seg dem. Akkurat som Julius og Hanna Didrikson gjorde allerede i 1913, da de begynte å produsere arbeidsklær til alle fiskerne i Grundsund. I over hundre år har man vært tro mot grunnideen. Å lage funksjonelle plagg som holder deg tørr og behagelig uansett vær. Kanskje er det derfor de hundre år senere fortsatt er Skandinavias største merke for regn- og funksjonsplagg.

Mer fra Didriksons

Vis alle Regnsett

  • Miljø og etikk

    Blank
    På Didriksons arbeider man konstant for å redusere påvirkningen på miljøet, og for at vi skal etterlate oss så små avtrykk som mulig. Man holder bruken av kjemikalier på et minimum, sier nei til giftige stoffer, og bruker så lite vann, energi og transport som mulig i produksjonen. Dette er et arbeid som aldri tar slutt, men man gjør det for at barna våre skal kunne ta over verden etter oss.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!