Kids' Waterman C Set - ID: A073915

Julefest
20% - KODE

DidriksonsKids' Waterman C Set

Størrelseguide Mer info

Mer om Kids' Waterman C Set fra Didriksons

Kids' Waterman C Set er et fullt vind- og vanntett regnstativ for barn, laget av Didriksons egne Galon-materialer med sveisede sømmer.
Jakken har avtakbar hette med trykknapper, reflekser på baksiden og mansjetter, justerbare mansjetter med trykknapper og glidelås i full lengde foran. Innsiden av kragen er foret med mykt og varmende fleecemateriale.
Regnbuksene har høy midje med justerbare bukseseler og trykknapper på sidene. De elastiske bukseendene har reflekser samt justerbare og avtagbare fotstropper.
 • Galon®
 • Avtakbar hette
 • Flere reflekser synlige rundt for ekstra sikkerhet i mørket
 • Justerbare mansjetter
 • Justerbare og avtakbare fotstropper som holder buksene på plass under buss og lek
 • Justerbare seler
 • Vannkolonne: 8000 mm
 • Trikot fôr

Materiale: 100 % polyuretan
Materiale 2: 100 % polyester
Egenskaper for Kids' Waterman C Set:
Justering nederst på beinet: Nei
Sveisede sømmer: Ja
Fôr: Polyester
Membran: Nei
Hovedmateriale: PU/Polyuretan
Polstring: Upolstret
Hette: Avtakbar
Vannsøyle: 8000 mm
Stretch: Nei
Justerbar midje: Ja
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Nei
Bukseseler: Ja
Didriksons har en enkel filosofi: Man utfordrer ikke elementene, man tilpasser seg dem. Akkurat som Julius og Hanna Didrikson gjorde allerede i 1913, da de begynte å produsere arbeidsklær til alle fiskerne i Grundsund. I over hundre år har man vært tro mot grunnideen. Å lage funksjonelle plagg som holder deg tørr og behagelig uansett vær. Kanskje er det derfor de hundre år senere fortsatt er Skandinavias største merke for regn- og funksjonsplagg.

Mer fra Didriksons

Vis alle Regnsett

 • Miljø og etikk

  Blank
  På Didriksons arbeider man konstant for å redusere påvirkningen på miljøet, og for at vi skal etterlate oss så små avtrykk som mulig. Man holder bruken av kjemikalier på et minimum, sier nei til giftige stoffer, og bruker så lite vann, energi og transport som mulig i produksjonen. Dette er et arbeid som aldri tar slutt, men man gjør det for at barna våre skal kunne ta over verden etter oss.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!