Kya Women's Jacket - ID: A131870

15% - KODE

DidriksonsKya Women's Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Kya Women's Jacket fra Didriksons

Kya Women's Jacket fra Didriksons er en jakke som er designet for bevegelse og aktive dager. Laget av 50 % resirkulert materiale med mekanisk stretch. Den er vind- og vanntett med teipede sømmer for å holde deg tørr hvis det plutselig kommer en regnskur, og lommer som er lett tilgjengelige når du bærer ryggsekk på en heldagstur. Det er ingen sømmer under armene, for komfort og for å unngå gnissing. YKK Aquaguard®-glidelås. PFC-fri, vannavstøtende finish.
  • Feminin passform / Regular fit
  • Fasongen på dette plagget er med en noe innsvingt midje.

Materialr: 100% polyesterFôr: 100% polyester
Egenskaper for Kya Women's Jacket:
Bærekraft: Fluorkarbonfri impregnering
Vanntett: Ja
Membran: Nei
Vannavvisende: Ja
Hovedmateriale: Polyester
Hette: Fast
Antall lommer: 2 stk
Vindtett: Ja
Stretch: Ja
Justerbar midje: Nei
Forsterkte partier: Nei
Pit zips: Nei
Reflekser: Nei
Didriksons har en enkel filosofi: Man utfordrer ikke elementene, man tilpasser seg dem. Akkurat som Julius og Hanna Didrikson gjorde allerede i 1913, da de begynte å produsere arbeidsklær til alle fiskerne i Grundsund. I over hundre år har man vært tro mot grunnideen. Å lage funksjonelle plagg som holder deg tørr og behagelig uansett vær. Kanskje er det derfor de hundre år senere fortsatt er Skandinavias største merke for regn- og funksjonsplagg.

Mer fra Didriksons

Vis alle Turjakker

  • Miljø og etikk

    Blank
    På Didriksons arbeider man konstant for å redusere påvirkningen på miljøet, og for at vi skal etterlate oss så små avtrykk som mulig. Man holder bruken av kjemikalier på et minimum, sier nei til giftige stoffer, og bruker så lite vann, energi og transport som mulig i produksjonen. Dette er et arbeid som aldri tar slutt, men man gjør det for at barna våre skal kunne ta over verden etter oss.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!