Lun Kids Jacket 3 - ID: A079320

DidriksonsLun Kids Jacket 3

Størrelseguide Mer info

Mer om Lun Kids Jacket 3 fra Didriksons

Lun Kids Jacket 3 fra Didriksons er en varm jakke for barn som passer til dine fritidsaktiviteter.
Materiale: 100% polyamid
Materiale 2: 100% polyester
Egenskaper for Lun Kids Jacket 3:
Bærekraft: Inneholder resirkulerte materialer
Vanntett: Ja
Membran: Nei
Hovedmateriale: Polyamid
Polstring: Varmt polstret
Hette: Avtakbar
Antall lommer: 2 stk
Vannsøyle: 10000 mm
Pusteevne: 4000 gram/m2/24h
Vindtett: Ja
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Pit zips: Nei
Didriksons har en enkel filosofi: Man utfordrer ikke elementene, man tilpasser seg dem. Akkurat som Julius og Hanna Didrikson gjorde allerede i 1913, da de begynte å produsere arbeidsklær til alle fiskerne i Grundsund. I over hundre år har man vært tro mot grunnideen. Å lage funksjonelle plagg som holder deg tørr og behagelig uansett vær. Kanskje er det derfor de hundre år senere fortsatt er Skandinavias største merke for regn- og funksjonsplagg.

Mer fra Didriksons

Vis alle Høstjakker

  • Miljø og etikk

    Blank
    På Didriksons arbeider man konstant for å redusere påvirkningen på miljøet, og for at vi skal etterlate oss så små avtrykk som mulig. Man holder bruken av kjemikalier på et minimum, sier nei til giftige stoffer, og bruker så lite vann, energi og transport som mulig i produksjonen. Dette er et arbeid som aldri tar slutt, men man gjør det for at barna våre skal kunne ta over verden etter oss.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!