Men's Bräcke Shorts - ID: A141631

Julefest
20% - KODE

DidriksonsMen's Bräcke Shorts

Størrelseguide Mer info

Mer om Men's Bräcke Shorts fra Didriksons

Men's Bräcke Shorts fra Didriksons er laget for sommerens aktiviteter ved sjøen. Den er vannavstøtende og har flere lommer, blant annet en nettinglomme til mobilen innenfor den høyre frontlommen. Shortsen er i et tynt, vevd materiale med matt ytterside, og den har en rett fasong og normal passform. PFC-fri, vannavstøtende finish.
Materiale: 61 % polyester, 39 % elastomultiester

Egenskaper for Men's Bräcke Shorts:
Midje: Medium
Passform: Normal
Beinlengde: Kort
Hovedmateriale: Polyester
Bærekraft: Fluorkarbonfri impregnering
Vanntett: Nei
Vindtett: Nei
Vannavvisende: Ja
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Forsterkte partier: Nei
Didriksons har en enkel filosofi: Man utfordrer ikke elementene, man tilpasser seg dem. Akkurat som Julius og Hanna Didrikson gjorde allerede i 1913, da de begynte å produsere arbeidsklær til alle fiskerne i Grundsund. I over hundre år har man vært tro mot grunnideen. Å lage funksjonelle plagg som holder deg tørr og behagelig uansett vær. Kanskje er det derfor de hundre år senere fortsatt er Skandinavias største merke for regn- og funksjonsplagg.

Mer fra Didriksons

  • Miljø og etikk

    Blank
    På Didriksons arbeider man konstant for å redusere påvirkningen på miljøet, og for at vi skal etterlate oss så små avtrykk som mulig. Man holder bruken av kjemikalier på et minimum, sier nei til giftige stoffer, og bruker så lite vann, energi og transport som mulig i produksjonen. Dette er et arbeid som aldri tar slutt, men man gjør det for at barna våre skal kunne ta over verden etter oss.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!