Monte Kids Fullzip 6 - ID: A079330

20% - KODE

DidriksonsMonte Kids Fullzip 6

Størrelseguide Mer info

Mer om Monte Kids Fullzip 6 fra Didriksons

Monte Kids Fullzip 6 fra Didriksons er et mellomlag for barn som passer til dine fritidsaktiviteter.
Materiale: 100% polyester
Egenskaper for Monte Kids Fullzip 6:
Bærekraft: Inneholder resirkulerte materialer
Materiale: Polyester
Glidelås: Hellang
Hette: Nei
Antall lommer: 0 stk
Didriksons har en enkel filosofi: Man utfordrer ikke elementene, man tilpasser seg dem. Akkurat som Julius og Hanna Didrikson gjorde allerede i 1913, da de begynte å produsere arbeidsklær til alle fiskerne i Grundsund. I over hundre år har man vært tro mot grunnideen. Å lage funksjonelle plagg som holder deg tørr og behagelig uansett vær. Kanskje er det derfor de hundre år senere fortsatt er Skandinavias største merke for regn- og funksjonsplagg.

Mer fra Didriksons

Vis alle Mellomlagsgensere

  • Miljø og etikk

    Blank
    På Didriksons arbeider man konstant for å redusere påvirkningen på miljøet, og for at vi skal etterlate oss så små avtrykk som mulig. Man holder bruken av kjemikalier på et minimum, sier nei til giftige stoffer, og bruker så lite vann, energi og transport som mulig i produksjonen. Dette er et arbeid som aldri tar slutt, men man gjør det for at barna våre skal kunne ta over verden etter oss.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!