Women's Enja Vest - ID: A079269

DidriksonsWomen's Enja Vest

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Enja Vest fra Didriksons

Women's Enja Vest fra Didriksons er en foret vest for damer .
Materiale: 100% polyamid
Egenskaper for Women's Enja Vest:
Hovedmateriale: Polyamid
Bærekraft: Inneholder resirkulerte materialer
Membran: Nei
Polstring: Varmt polstret
Hette: Nei
Antall lommer: 2 stk
Vindtett: Nei
Justerbar midje: Nei
Fyll: Syntetisk
Mellomlag: Ja
Ytterplagg: Ja
Didriksons har en enkel filosofi: Man utfordrer ikke elementene, man tilpasser seg dem. Akkurat som Julius og Hanna Didrikson gjorde allerede i 1913, da de begynte å produsere arbeidsklær til alle fiskerne i Grundsund. I over hundre år har man vært tro mot grunnideen. Å lage funksjonelle plagg som holder deg tørr og behagelig uansett vær. Kanskje er det derfor de hundre år senere fortsatt er Skandinavias største merke for regn- og funksjonsplagg.

Mer fra Didriksons

  • Miljø og etikk

    Blank
    På Didriksons arbeider man konstant for å redusere påvirkningen på miljøet, og for at vi skal etterlate oss så små avtrykk som mulig. Man holder bruken av kjemikalier på et minimum, sier nei til giftige stoffer, og bruker så lite vann, energi og transport som mulig i produksjonen. Dette er et arbeid som aldri tar slutt, men man gjør det for at barna våre skal kunne ta over verden etter oss.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!