Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Women's Grit Jacket 2 - ID: A141638

Julefest
20% - KODE

DidriksonsWomen's Grit Jacket 2

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Grit Jacket 2 fra Didriksons

Women's Grit Jacket 2 fra Didriksons er en funksjonell regnjakke som vil holde deg tørr på alle dine friluftseventyr. Jakken er helt vindtett og har teipede sømmer for en 100 % vanntett konstruksjon.
Women's Grit Jacket 2 er i en polyamid/taslan-vev som føles myk og smidig. Jakken har to frontlommer og en skjult napoleonslomme. Bak jakkens glidelås i front er en skjult ventilasjonsknapp. Jakken har normal passform og et noe lengre bakstykke. Fôrstoffet er farget med løsningsfarging. Løsningsfarging er en innfargingsteknikk som sparer opptil 80 % vann sammenlignet med konvensjonell farging av stoffer i polyester eller polyamid. PFC-fri vannavstøtning.

Materiale: 100 % polyamid
Fôr: 100 % polyamid
Fôr 2: 100 % polyester
Egenskaper for Women's Grit Jacket 2:
Toveis glidelås: Nei
Laget i: Kina
Vindavvisende: Ja
Justerbar fald: Nei
Passform: Normal
Bærekraft: Fluorkarbonfri impregnering
Vanntett: Ja
Membran: Nei
Vannavvisende: Ja
Hovedmateriale: Polyamid
Hette: Fast
Antall lommer: 3 stk
Vindtett: Ja
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Reflekser: Nei
Didriksons har en enkel filosofi: Man utfordrer ikke elementene, man tilpasser seg dem. Akkurat som Julius og Hanna Didrikson gjorde allerede i 1913, da de begynte å produsere arbeidsklær til alle fiskerne i Grundsund. I over hundre år har man vært tro mot grunnideen. Å lage funksjonelle plagg som holder deg tørr og behagelig uansett vær. Kanskje er det derfor de hundre år senere fortsatt er Skandinavias største merke for regn- og funksjonsplagg.

Mer fra Didriksons

Vis alle Regnjakker

  • Miljø og etikk

    Blank
    På Didriksons arbeider man konstant for å redusere påvirkningen på miljøet, og for at vi skal etterlate oss så små avtrykk som mulig. Man holder bruken av kjemikalier på et minimum, sier nei til giftige stoffer, og bruker så lite vann, energi og transport som mulig i produksjonen. Dette er et arbeid som aldri tar slutt, men man gjør det for at barna våre skal kunne ta over verden etter oss.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!