Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Women's Jennie Jacket - ID: A170516

Julefest
20% - KODE

DidriksonsWomen's Jennie Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Jennie Jacket fra Didriksons

Women's Jennie Jacket fra Didriksons er en varm jakke for kalde dager. Perfekt i hverdagen, til og fra aktiviteter eller når du går tur med hunden.
Splitten i sidene for bedre bevegelsesfrihet, og hetten kan rulles inn. Fôr med preget logo, bærestykke bak og totalt tre lommer. Fargevariantene Black, Dark Night Blue og Deep Green er farget med Solution Dye, som er en innfargingsteknikk som sparer opptil 80 % vann sammenlignet med konvensjonell farging av polyester/polyamidestoff.

Materiale: 100 % polyester
Fôr: 100 % polyamid
Fôr 2: 100 % polyester
Polstring: 100 % polyester
Egenskaper for Women's Jennie Jacket:
Vindavvisende: Ja
Justerbar fald: Nei
Laget i: Kina
Passform: Rett
Toveis glidelås: Nei
Fyllingsvekt: 120 g/m²
Bærekraft: SpinDye / Dope Dye / Solution Dye / e.dye
Vanntett: Nei
Membran: Nei
Vannavvisende: Ja
Hovedmateriale: Polyester
Polstring: Lett polstret
Hette: Fast
Antall lommer: 3 stk
Vannsøyle: 10000 mm
Pusteevne: 5000 gram/m2/24h
Vindtett: Nei
Stretch: Nei
Justerbar midje: Nei
Pit zips: Nei
Reflekser: Nei
Didriksons har en enkel filosofi: Man utfordrer ikke elementene, man tilpasser seg dem. Akkurat som Julius og Hanna Didrikson gjorde allerede i 1913, da de begynte å produsere arbeidsklær til alle fiskerne i Grundsund. I over hundre år har man vært tro mot grunnideen. Å lage funksjonelle plagg som holder deg tørr og behagelig uansett vær. Kanskje er det derfor de hundre år senere fortsatt er Skandinavias største merke for regn- og funksjonsplagg.

Mer fra Didriksons

  • Miljø og etikk

    Blank
    På Didriksons arbeider man konstant for å redusere påvirkningen på miljøet, og for at vi skal etterlate oss så små avtrykk som mulig. Man holder bruken av kjemikalier på et minimum, sier nei til giftige stoffer, og bruker så lite vann, energi og transport som mulig i produksjonen. Dette er et arbeid som aldri tar slutt, men man gjør det for at barna våre skal kunne ta over verden etter oss.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!