Women's Liva Skirt - ID: A154609

BILLIGKROKEN
10% ekstra - KODE

DidriksonsWomen's Liva Skirt

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Liva Skirt fra Didriksons

Women's Liva Skirt fra Didriksons er et sporty skjørt med innershorts i et vannavstøtende materiale. Skjørtet har sidelommer, hvorav en liten lomme med glidelås inni den høyre frontlommen, pluss en baklomme. Laget av myk og hurtigtørkende polyester med matt overflate. Bak har skjørtet en bred strikk som gir bedre passform. Diskrete refleksdetaljer både foran og bak. PFC-fri, vannavstøtende finish.
Materiale: 100 % polyester
Fôr: 100 % polyester
Egenskaper for Women's Liva Skirt:
Laget i: Kina
Vindavvisende: Nei
Lengde: Kort
Midje: Medium
Passform: Rett
Materiale: Polyester
Bærekraft: Fluorkarbonfri impregnering
Vanntett: Nei
Membran: Nei
Belteløkker: Ja
Vannavvisende: Ja
Polstring: Upolstret
Antall lommer: 4 stk
Vindtett: Nei
Stretch: Nei
Didriksons har en enkel filosofi: Man utfordrer ikke elementene, man tilpasser seg dem. Akkurat som Julius og Hanna Didrikson gjorde allerede i 1913, da de begynte å produsere arbeidsklær til alle fiskerne i Grundsund. I over hundre år har man vært tro mot grunnideen. Å lage funksjonelle plagg som holder deg tørr og behagelig uansett vær. Kanskje er det derfor de hundre år senere fortsatt er Skandinavias største merke for regn- og funksjonsplagg.

Mer fra Didriksons

Vis alle Skjørt

  • Miljø og etikk

    Blank
    På Didriksons arbeider man konstant for å redusere påvirkningen på miljøet, og for at vi skal etterlate oss så små avtrykk som mulig. Man holder bruken av kjemikalier på et minimum, sier nei til giftige stoffer, og bruker så lite vann, energi og transport som mulig i produksjonen. Dette er et arbeid som aldri tar slutt, men man gjør det for at barna våre skal kunne ta over verden etter oss.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!