Dobsom

-
Dobsom er et svensk klesmerke med fokus på sports- og treningsklær. Firmaet startet i skånske Höör på midten av 80-tallet og har skapt seg et navn i resten av Sverige. Med tiden har Dobsom utviklet plaggets funksjon og tilpasset materialet for å kunne tilby så bra plagg som mulig. Dobsom har noe for alle – dame, herre, junior og barn, og uansett om det er for hard trening, aktivt friluftsliv eller bevegelse.

Dobsom

(222 varer)

Funksjonsklær for aktive mennesker

Her finner du et stort utvalg av klær for en aktiv livsstil. Uansett om du er en innbitt skiløper eller løper, hverdagsmosjonist eller friluftsentusiast, så finnes det klær som passer for din aktivitet i Dobsoms sortiment. Her finner du jakker, overtrekksbukser og andre typer løpeklær i bra kvalitet.

Klær utviklet for holdbarhet

Når Dobsom utvikler nye produkter, er det noen kriterier de tar hensyn til. I tillegg til enkelhet er også smidighet og passform viktige stikkord. Materialet som klærne produseres av, er av høyeste kvalitet og er produsert på en miljøvennlig måte.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!