Comfort Short Skirt - ID: 4767

DobsomComfort Short Skirt

Mer info

Mer om Comfort Short Skirt fra Dobsom

Dobsom Comfort Short Skirt er en kortere variant av bestselgeren Comfort Skirt. Glidelås på siden gjør skjørtet enkelt å ta av og på. Lett polstret. Yttermaterialet i lett vindtøy.
Egenskaper for Comfort Short Skirt:
Lengde: Knelang (over kne)
Materiale: Polyester
Modell: Rett
Glidelås: Hellang
Vanntett: Nei
Belteløkker: Ja
Vannavvisende: Ja
Fôr: Lettfôrede
Antall lommer: 2 stk
Vindtett: Ja
Stretch: Nei
Dobsom er et svensk klesmerke med fokus på sports- og treningsklær. Firmaet startet i skånske Höör på midten av 80-tallet og har skapt seg et navn i resten av Sverige. Med tiden har Dobsom utviklet plaggets funksjon og tilpasset materialet for å kunne tilby så bra plagg som mulig. Dobsom har noe for alle – dame, herre, junior og barn, og uansett om det er for hard trening, aktivt friluftsliv eller bevegelse.

Mer fra Dobsom

Vis alle Skjørt

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi er kjempeinteresserte i å utvikle kolleksjonene våre og gjøre dem av gjenvunnet materiale!"

  Michael Paradis, Administrerende Direktør, Dobsom

  Miljø: Følger REACH (EU's kjemikalielovstiftning) og har et kontor i Kina med ansate som kontrollerer at lovstiftningen blir fulgt. Har ikke sølvioner, silikon eller polygiene-behandling i klærne. Impregnerer med fluorkarbon-impregnering (C6). De eneste kjemikaliene plaggene inneholder er fra fargingen.

  Gjenvinning: Klærne er ikke gjenvinningsbare, men visse plagg er av resirkulert materiale.

  Dyr: Har ingen produkter i merinoull for øyeblikket, men om det kommer så er det non-mulesing som gjelder. Bruker ikke ekte pels.

  Etikk: Treffer selv leverandørene for å kontrollere at miljø- og etikklovstiftningen blir fulgt.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!