Dobsom Bukser

(14 varer)

Hos Outnorth finner du et nøye utvalgt sortiment av bukser for ulike anledninger fra Dobsom. Velg blant overtrekkbukser for bløte værforhold, turbukser for snøfylte eventyr og treningsbukser for rask aktivitet. Dobsom er et svensk familieeid foretak og har siden 1986 produsert sportsklær for aktive mennesker. Buksene fra Dobsom er av høy kvalitet og laget på en holdbar og miljøvennlig måte.

Bukser for aktive anledninger

I de fleste tilfeller har du sikker en formening om hvilke type bukser du leter etter, men ta deg likevel tid til å kikke gjennom sortimentet. Dobsom tilbyr bukser for ulike aktive formål i klassiske modeller som passer de fleste. Skal toåringen din begi seg ut i regnværet, er et par vatterte overtrekkbukser et smart alternativ. Trenger du et par bukser for vinterlek med familien, finner du overtrekkbukser som holder deg varm til både dame og herre. Er du aktiv og liker å løpe utendørs, er det lurt å investere i et par løpebukser som har innebygde reflekser og er laget av et spesielt teflonbehandlet vindvev. Takket være dette puster plagget og er smidig mot kroppen.

Klassiske bukser for hele familien.

Hos Outnorth har vi samlet Dobsom-bukser for hele familien. Med praktiske bukser tilpasset aktiviteten, blir eventyret morsommere og varer lengre. Unngå å måtte forbli innendørs – med riktige klær kan du utforske skog og fjell. Kompletter buksene dine med en jakke fra Dobsom – du finner flere fine modeller for herre, dame og barn. Velg blant klassiske og mer fargesterke modeller. Vi sees ute i naturen!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!