Dobsom Jakker

(44 varer)

Hvis du liker trening og utendørsaktiviteter, finner du mest sannsynlig en jakke som passer deg blant Dobsoms sortiment. Her finner du også flotte og varme jakker for hverdagslige aktiviteter. Dobsom har produsert jakker for aktive mennesker siden 1986 og jakkene er laget i holdbart materiale av høy kvalitet. Du kan altså shoppe med god samvittighet. I sortimentet finner du jakker for hele familien – til barn, dame og herre.

Velg blant ulike stiler og modeller

For at du skal velge riktig modell fra begynnelsen av, burde du tenke over dine behov. Trenger du en jakke for løping utendørs, finnes det modeller med påsydde reflekser og vannavstøtende stoff. En del løpejakker kan dessuten gjøres om til en vindtett vest da de har avtakbare ermer. Vil du ha en sporty overtrekkjakke for promenader i et kjølig landskap eller til hverdagsbruk, finner du overtrekkjakker i kort og lang modell her. Når det blir ordentlig kaldt på løperundene i vinterhalvåret anbefaler vi en lett vattert og vindtett løpejakke. Er det for kaldt å løpe i trøye, kan du komplettere med en vattert vest med sidepaneler i tightsmateriale for den ultimate passformen. I Dobsoms sortiment finner du jakker for alle smaker i ulike farger og stiler. Er du modig kan du velge en fargesterk variant. Ønsker du en mer klassisk farge finner du også dette.

Dobsom-jakker for hele familien.

Det er viktig å bruke en jakke som er rett for sesong og aktivitet. Både voksne som barn liker å være utendørs, spesielt sammen. Invester i kvalitative jakker for hele familien fra Dobsom. Her finnes noen for alle dine aktiviteter – trening, vandring og hverdag.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!