Dobsom Skjørt

(13 varer)

Overtrekkskjørt er et smart alternativ til overtrekkbukser for deg som ofte går med kjole eller dressbukser på jobben, men vil unngå å fryse på beina. Det kan selvsagt også like godt brukes på langturen eller andre utendørseventyr. Dobsom er et svensk familieeid foretak og har produsert sportsklær siden 1986. Skjørtene du finner her er av høy kvalitet og laget på en holdbar og miljøvennlig måte, derfor kan du kjenne deg helt trygg på kjøpet ditt.

Ulike modeller for ulike anledninger

Overtrekkskjørtet gjør det enkelt for deg å holde varmen, uansett aktivitet. I sortimentet fra Dobsom finner du lange og korte skjørt for ulike anledninger. Skal du tilbringe en hel dag utendørs i kjølig vær, kan du legge til et lag med overtrekkskjørt over buksene for å garantere at du holder varmen. Trenger du ekstra bevegelighet kan du velge den korte modellen som slutter rett nedenfor rumpa, den kan dessuten fungere som sitteunderlag når du skal sitte ned på en kald stein eller benk. Overtrekkskjørtet er ikke begrenset til friluftsaktiviteter, men fungerer utmerket for deg som vil ha på noe ekstra varmende over skjørtet eller dressbuksene på vei til jobben. Velg det lengre termosskjørtet for optimal varme. Trenger du å gå raskt, kan du øke bevegeligheten ved hjelp av glidelåser på skjørtets sider, dra disse litt opp og du har splitter på sidene. Skjørtet har en glidelås langs den ene siden slik at du smidig og raskt kommer i og ut av skjørtet.

Overtrekkskjørtet – ditt nye favorittplagg

Hvis du ikke har testet overtrekkskjørtet enda, anbefaler vi deg å prøve, og vi er helt sikre på at du kommer til å like det. Overtrekkskjørtet er ikke bare fint, men også praktisk ettersom det fungerer over de fleste plagg og er ukomplisert å ta på seg. Skjørtet finnes i klassiske farger i lang og kort modell, og kommer til å forandre hvordan du ser på utendørsplagg. Varier mellom overtrekkbukser og -skjørt avhengig av aktivitet og humør. Det finnes ingen anledning til å fryse, ikke en gang når du venter på bussen i morgenrushet.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!