R-90 Pant Men's - ID: 2042

DobsomR-90 Pant Men's

Mer info

Mer om R-90 Pant Men's fra Dobsom

R-90 Pants er en meget populær og klassisk bukse i Dobsoms R-90 sett.

Dobsoms R-90 er blitt testet av en rekke europeiske sports- og fritidsmagasiner, og er blant annet kjent som "Funksjonalitetens mestere".

 

R-90 kan brukes både til skiløp og allminnelig løp, og så er det utstyrt med en rad smarte funksjoner som er med på å sikre deg best mulig komfort.

R-90 er laget av et spesielt teflonbehandlet vindvev, hvor Dobsom har prioritert lav vekt, smidighet og god ventilasjon. Buksene har påsydde reflekser.

 

Det som kanksje framfor alt har gjort R-90 buksene så populære, er det justerbare gummibåndet under knærne. Ved hjelp av dette kan man få en behagelig følelse av et par knebukser når man gjør aktiviteter.

 

Foran på høyre siden er det plassert en praktisk oppbevaringslomme med glidelås.

Egenskaper for R-90 Pant Men's:
Hovedmateriale: Polyester
Justering nederst på beinet: Ja
Beinlengde: Full Length
Vanntett: Nei
Vindtett: Ja
Fôr: Ufôrede
Stretch: Nei
Kompresjon: Nei
Forvaringslomme: Ja
Dobsom er et svensk klesmerke med fokus på sports- og treningsklær. Firmaet startet i skånske Höör på midten av 80-tallet og har skapt seg et navn i resten av Sverige. Med tiden har Dobsom utviklet plaggets funksjon og tilpasset materialet for å kunne tilby så bra plagg som mulig. Dobsom har noe for alle – dame, herre, junior og barn, og uansett om det er for hard trening, aktivt friluftsliv eller bevegelse.

Mer fra Dobsom

Vis alle Treningsbukser

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Vi er kjempeinteresserte i å utvikle kolleksjonene våre og gjøre dem av gjenvunnet materiale!"

  Michael Paradis, Administrerende Direktør, Dobsom

  Miljø: Følger REACH (EU's kjemikalielovstiftning) og har et kontor i Kina med ansate som kontrollerer at lovstiftningen blir fulgt. Har ikke sølvioner, silikon eller polygiene-behandling i klærne. Impregnerer med fluorkarbon-impregnering (C6). De eneste kjemikaliene plaggene inneholder er fra fargingen.

  Gjenvinning: Klærne er ikke gjenvinningsbare, men visse plagg er av resirkulert materiale.

  Dyr: Har ingen produkter i merinoull for øyeblikket, men om det kommer så er det non-mulesing som gjelder. Bruker ikke ekte pels.

  Etikk: Treffer selv leverandørene for å kontrollere at miljø- og etikklovstiftningen blir fulgt.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!