DobsomR-90 Pants

  R-90 Pants - ID: 2042

  Størrelseguide Mer info

  Mer om R-90 Pants fra Dobsom

  R-90 Pants er en meget populær og klassisk bukse i Dobsoms R-90 sett.

  Dobsoms R-90 er blitt testet av en rekke europeiske sports- og fritidsmagasiner, og er blant annet kjent som "Funksjonalitetens mestere".

   

  R-90 kan brukes både til skiløp og allminnelig løp, og så er det utstyrt med en rad smarte funksjoner som er med på å sikre deg best mulig komfort.

  R-90 er laget av et spesielt teflonbehandlet vindvev, hvor Dobsom har prioritert lav vekt, smidighet og god ventilasjon. Buksene har påsydde reflekser.

   

  Det som kanksje framfor alt har gjort R-90 buksene så populære, er det justerbare gummibåndet under knærne. Ved hjelp av dette kan man få en behagelig følelse av et par knebukser når man gjør aktiviteter.

   

  Foran på høyre siden er det plassert en praktisk oppbevaringslomme med glidelås.

  Egenskaper for R-90 Pants:
  Beinlengde: Full Length
  Hovedmateriale: Polyester
  Justering nederst på beinet: Ja
  Vanntett: Nei
  Vindtett: Ja
  Fôr: Ufôrede
  Stretch: Nei
  Kompresjon: Nei
  Forvaringslomme: Ja
  Dobsom er et svensk klesmerke med fokus på sports- og treningsklær. Firmaet startet i skånske Höör på midten av 80-tallet og har skapt seg et navn i resten av Sverige. Med tiden har Dobsom utviklet plaggets funksjon og tilpasset materialet for å kunne tilby så bra plagg som mulig. Dobsom har noe for alle – dame, herre, junior og barn, og uansett om det er for hard trening, aktivt friluftsliv eller bevegelse.

  Mer fra Dobsom

  • Miljø og etikk

   Blank

   "Vi är jätteintresserade av att utveckla våra kollektioner och göra dem i återvunnet material!"


   Michael Paradis, VD, Dobsom

   Miljö: Följer REACH (EU:s kemikalielagstiftning) och har ett kontor i Kina med anställda som kontrollera att kemikalielagstiftningen följs. Har ej silverjoner, silikon eller polygiene-behandling i kläderna. Impregnerar med fluorkarbon-impregnering (c6). De enda kemikalier plaggen innehåller är från infärgningen. 
    Återvinning: Kläderna är inte återvinningsbara men vissa plagg är av återvunnet material. 
    Djur: Har inga produkter i merinoull för tillfället, men om det kommer så är det non-mulesing som gäller. Använder inte äkta päls. 
    Etik: Träffar själva leverantörerna för att kontrollera att miljö- och etiklagstiftningen följs.
  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

  Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
  Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
  Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
  På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!