Dr.Zipe

-
Svenske Dr. Zipe designer skibriller for den som elsker å slenge seg utfor skråningen, uansett om det er på ski, snowboard eller vingedrakt. De lager også solbriller, hjelmer og en mengde typer tilbehør til alle deres briller. Felles for hele utvalget er et design med attityde for mennesker som ikke er redde for å stikke seg fram. Hos Outnorth kan du enkelt handle Dr. Zipe på nett.

Dr.Zipe

(4 varer)

Linser som kan byttes ut


Linsene på Dr. Zipes skibriller er designet slik at de enkelt kan byttes ut ved behov. I den medfølgende bruksanvisningen kan du lese om hvordan du gjør dette. Linser og annet tilbehør til brillene dine er mulig å kjøpe i tillegg.Skisolbriller for lidenskapelige kjørere


Zipe er skapt av lidenskapelige mennesker som elsker å stadig finne nye utfordringer for å utvikles, og for mennesker med samme innstilling til livet. Skibrillene kombinerer moderne design og ergonomisk passform uten å på noen måte minske den viktige funksjonaliteten et par skibriller skal ha. Blant utvalget av skisolbriller fra Dr. Zipe finner du blant annet Headmaster, Mistress, Healer, Pimp og Escort.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!