Dynafit

-
Dynafit er et varemerke med siktet rettet mot fjelltoppene. De er aller mest kjent for sitt alpinutstyr for vinterhalvåret, men i sortimentet finner du også utstyr for sommerhalvåret, som mountainbike og trailløping. Historien bak Dynafit strekker seg tilbake til 50-tallet, da under navnet Humanic, som senere ble til Dynafit. Med Dynafits støvler tok skilegenden Franz Klammer gull i alpint under vinter-OL i 1976.

Dynafit

(10 varer)

Ledende produsenter med flere innovasjoner

Alle produkter, fra klær til støvler og bindinger, gjennomgår en nøye kontroll i samarbeid med aktive alpinutøvere og eksperter som inngår i Dynafits sterke team.

Dynafit har lenge vært en av de ledende produsentene innen alpinutstyr og var blant annet først ut med å lansere alpinstøvler i Gore-Tex.

Sikker utrustning uten kompromisser

Produksjonen av Dynafits produkter er kompromissløs og utføres med hensyn til varemerkets første kjerneverdier – teknikk, prestasjon, letthet og hurtighet. Med andre ord er det et firma som ikke utelater noe, og der sikkerhet er aller største prioritet.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!