Eagle Creek

-
Eagle Creek tilbyr et bredt spekter av reiseløsninger og kan utruste enhver reiselysten med sitt 4-stegs Travel system. Siden begynnelsen har innovasjon, kvalitet og godt håndverk vært en vesentlig del av merkets DNA. Blant deres produkter finner vi pakksekker, reiseeffekter og andre smarte løsninger for å hjelpe deg på reisen.

Eagle Creek

(68 varer)

Eagle Creek ble grunnlagt i California på midten av 70-tallet og var blant annet først ute med å introdusere ”adventure travel gear”, eller eventyrutstyr, på markedet. En ryggsekk er kanskje det mest selvsagte man tenker på, hvilket Eagle Creek har et stort utvalg av. Men de har også et stort utvalg av alt du kan tenkes å trenge i ryggsekken eller vesken din. Fra kompresjonsposer, pakkeposer og annet smart tilbehør for en liten og godt pakket bagasje.Reiseutstyr for eventyr


I eventyrsammenheng er det ikke alltid sluttdestinasjonen som er det største målet. Det store eventyret begynner så fort vi begir oss ut gjennom døra, og da gjelder det å være godt forberedt. Fra Eagle Creek kan du utruste deg med alt tenkelig reisetilbehør for både utreise og selvsagt selve eventyret.Smarte løsninger for alle typer pakking


For store eller lange utflukter er godt organisert pakking et must, men også du som liker å være velorganisert for de mindre turene kommer til å elske Eagle Creeks smarte løsninger.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!