Blade G3 - ID: A002933

EKABlade G3

Mer info

Mer om Blade G3 fra EKA

EKA SwingBlade er en praktisk og låsbar kombikniv for jegere. Rustfritt Sandvik-stålblad med bukåpner og vanlig knivblad med tilhørende hylster, gjør dette til en svært kompetent jaktkniv. SwingBlade er resultatet av et samarbeid mellom EKA-kniver og Outdoor Edge, USA.

Resultatet er en låsbar kombikniv.

SwingBlade har et konkavt formet bukåpnerblad som forenkler arbeidet med både uttakning som når man legger flåsnitt.

Bladet skjærer fra innsiden og utover, hvilket minsker risken for skadet kjøtt og kutter minimalt med hår. Dessuten holder kanten lengre. Blunt spiss slik at vomma og kjøttet ikke tar skade.

Knivens blad er designet etter jegerens ønsker og behov i marken, så vel som der hjemme.
Det er 10 års garanti på samtlige kniver fra EKA.

Leveres med nylon hylster.

Egenskaper for Blade G3:
Stålkvalitet: 12C27
Lengde blad: 100 mm
Tykkelse blad: 2.9 mm
Totallengde: 215 mm
Vekt: 134 g
EKA har produsert foldekniver i Eskilstuna, Sverige, siden 1882. I alle EKA-kniver kombineres moderne produksjon med 100 år gammel håndverkstradisjon. Hver eneste kniv går gjennom den strengeste kvalitetskontrollen og kommer med 10 års garanti. EKA har gjort seg kjent over hele verden for elegant, funksjonell design og førsteklasses materiale. Å jobbe med en EKA-kniv, oppleve grepet, styrken og den feilfrie skarpheten, det er noe helt spesielt.

Mer fra EKA

Vis alle Kniver

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!