27624

Combi Saw 17" - ID: 12080018

EKACombi Saw 17"

Mer info

Mer om Combi Saw 17" fra EKA

EKA Combi Saw Orange er ensvært fleksibel sag som er brukbar ved mange tilfeller, i hjemmet, på landet eller i skogen. Ja, kort sagt over alt hvor man kan behøve en sag.

Ettersom sagen er sammenleggbar er den lett å ta med deg i f.eks. ryggsekken, bilen, campingvognen eller verktøykassen. I sammenlagt tilstand er sagbladene innfelt i rammen, hvilket gjør både transport og oppbevaring tryggt.

Sagen er utstyrt med 3 sagblad for å sage i tre, metall og kjøtt. Kombisagen er laget av aluminium og plastprofiler, hvilket gjør den lett og smidig, men samtidig solid å jobbe med.

Egenskaper for Combi Saw 17":
Redskap: Sag
Sammenleggbar: Ja
Lengde blad: 420 mm
Totallengde: 425 mm
Vekt: 370 g
EKA har produsert foldekniver i Eskilstuna, Sverige, siden 1882. I alle EKA-kniver kombineres moderne produksjon med 100 år gammel håndverkstradisjon og hver eneste kniv går gjennom den strengeste kvalitetskontrollen. EKA har gjort seg kjent over hele verden for elegant, funksjonell design og førsteklasses materiale. Å jobbe med en EKA-kniv, oppleve grepet, styrken og den feilfrie skarpheten, det er noe helt spesielt.

Mer fra EKA

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!