Elpex

(28 varer)
<p>Mennesker som elsker langrenn vil at snøen skal forbli på bakken så lenge som mulig, men det gjør den dessverre ikke når våren smyger seg på. Derfor er det bra at det finnes rulleski! Med rulleski fra Elpex kan du møte våren på et par ski til tross for at bakken er bar, og dessuten også holde formen i gang til kommende vintersesong.</p>

Mennesker som elsker langrenn vil at snøen skal forbli på bakken så lenge som mulig, men det gjør den dessverre ikke når våren smyger seg på. Derfor er det bra at det finnes rulleski! Med rulleski fra Elpex kan du møte våren på et par ski til tross for at bakken er bar, og dessuten også holde formen i gang til kommende vintersesong.

Elpex Wasa 610

Wasa 610 er verdens mest solgte rulleski i klassisk snitt siden slutten av 80-tallet. Hemmeligheten bak fremgangen er nok god kvalitet, men også at den fungerer godt for nybegynnere så vel som idrettsutøvere på elitenivå. De brede hjulene gir stabilitet og passer derfor for unge så vel som eldre rulleskikjørere. Til denne og mange andre av Elpex sine modeller finnes ulike rullemotstander å velge mellom.

Staver tilpasset rulleskikjøring på hardt underlag

Som forhandler av en mengde produkter fra Elpex finner du også mye ekstra tilbehør til dine rulleski hos Outnorth. Du finner blant annet hjul og staver med ekstra demping tilpasset hardt underlag. Med staver som er tilpasset rulleski får du en stav som er snillere mot hender og skuldre. Visse staver kommer også med en smart funksjon for å etterligne følelsen av staking i snø.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!