Esbit

-
Esbit har forsynt friluftsentusiaster med smarte turkjøkken i 75 år. Siden mat alltid smaker best ute har vi deres griller, kjøkken og tilbehør som du kan finne her. Esbit grunnlas i Hamburg og er et familieeid selskap som tilbyr villmarksprodukter av høy kvalite.

Esbit

(35 varer)

Lag mat i villmarken

Hos Outnorth finner du produkter fra Esbit som gjør det mulig for deg å lage mat i villmarken under åpen himmel. Et produkt som finnes i sortimentet er Titanium Pot, en titankopp som rommer 750 ml med innfellbare håndtak og lokk. Det følger også med en meshpose for medbrakt bestikk. Titanium Pot er beregnet på å bruke sammen med Titanium Solid Fuel Stove – et sammenleggbart, ultralett kjøkken som er perfekt å bære med seg på lengre turer.

Kjøkken som får plass i lommen

Pocketstove var det første produktet som Esbit lanserte for 75 år siden. Et smart og praktisk kjøkken som kan felles sammen til en minimal størrelse, noe som gjør den enkel å bære med seg uansett eventyr. Med Pocketstove kan du lage mat med kasseroller og stekepanner. Alt du trenger er brensel-tabletter for å fart på ilden, deretter er det ingenting som hindrer deg fra et godt og næringsrikt måltid på fjellet.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!