ExpedDownmat 7 Lw

Downmat 7 Lw - ID: 32205385

Mer info

Mer om Downmat 7 Lw fra Exped

Exped Downmat er en videreutvikling av Expeds dunisolerte downmat som nå har fått en innebygd pumpe.

Expeds Downmat vant European Outdoor Award allerede i 2002/2003 for beste produkt. Gjennom å lage et liggeunderlag i dun hadde Exped skapt noe nytt. Dun isolerer jo ekstremt godt mot kulde og er svært komprimerbart. De hadde skapt et svært lett, lite liggeunderlag med fantastisk komfort og varmeisolering. Når de nå også har lyktes med å integrere pumpen i selve madrassen, har Exped Downmat tatt et nytt steg framover. Før måtte man bruke posen for å fylle madrassen, og av og til ble det besværlig fordi posen løsnet fra munnstykket. Den integrerte pumpen fungerer gjennom to ventiler, én for luft inn og én for luft ut. Ved å holde håndflatene over ventilene og trykke opp og ned med begge hendene samtidig, fyller man enkelt madrassen, og etter litt øvelse går det på rundt et minutt. 

 

Exped Downmat er laget i laminert polyester som er slitesterk og hindrer fuktighet i å trenge inn i madrassen. Polyesteren på overdelen er børstet for at man ikke skal gli av madrassen. 

 

Sømmene er sveiset og den mørke fargen bidrar til at madrassen tørker fortere.

 

Det sitter to hemper i overenden som gjør at pakkeposen (medfølger) kan festes der hvis man vil bruke den som hodepute.

 

Exped bruker kun IDFL-sertifiert dun som er spesialbehandlet for å tåle fuktigheten som eventuelt kan trenge inn i madrassen. Det er skumfylling i endene på madrassen som hindrer dun å vandre mellom kanalene og/eller ut til ventilene. 

 • Størrelse: 197x65x7 cm
 • Vekt: 1150 g
 • Pakket: 27x14 cm
 • Temperatur: -24 °C

 

 

 

Egenskaper for Downmat 7 Lw:
Isolasjonsmateriale: Dun
Dimensjon utvendig LxB: 197 x 65 cm
Pakkmål ca. (lengde x bredde x høyde): 27 x 14 x 14 cm
Vekt: 1150 g
R-verdi (US): 5.9
Tykkelse: 7 cm
Exped er en innovativ produsent fra Sveits. Med sine lette dun og fiberfylte komfort underlag, har de i løpet av få år fått en sterk posisjon i norsk friluftsliv. Exped produserer liggeunderlag, telt, sekker, soveposer m.m. Alt etter sveitsisk kvalitet og funksjonalitet.

Mer fra Exped

Vis alle Oppblåsbare liggeunderlag

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!