ExpedSynMat 9 LW

Mer info

Mer om SynMat 9 LW fra Exped

Exped SynMat er en oppdatert versjon av Synmat med innebygget pumpe! Lett å puste opp, deilig å sove på - og den tar lite plass i bagasjen. 

Exped SynMat er et oppblåsbart liggeunderlag med isolerende fyll av Texped-Loft-Microfiber-fleece. Fyllet er laminert på både den innvendige over-og undersiden. Dermed unngår man at materialet flytter på seg eller mister sine egenskaper etter en tids bruk. Fyllet gjør liggeunderlaget deiligere enn tradisjonelle liggeunderlag. Liggeunderlaget tar veldig lite pakkevolum takket være at microfiber komprimeres så bra.

Size, pack size & weight:

9 LW - 197x65x9 cm, 27x16 cm, 1170 g 

Egenskaper for SynMat 9 LW:
Passer for: Vinter (under -25ºC)
Dimensjon utvendig LxB: 197 x 65 cm
Isolasjonsmateriale: Syntetisk
Bærekraft: Bluesign
Pakkmål ca: 27 x 16 x 16 cm
Vekt: 1170 g
R-verdi: 6
Tykkelse: 9 cm
Exped er en innovativ produsent fra Sveits. Med sine lette dun og fiberfylte komfortunderlag har de i løpet av få år fått en sterk posisjon i norsk friluftsliv. Exped produserer liggeunderlag, telt, sekker, soveposer m.m. Alt etter sveitsisk kvalitet og funksjonalitet.

Mer fra Exped

Vis alle Oppblåsbare liggeunderlag

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!